Vrnitev na sceno v velikem slogu

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po desetih letih se na glasbeno sceno vrača Plavi Orkestar in to v velikem slogu; z novim albumom, dokumentarcem in koncertno turnejo, ustavili pa se bodo seveda tudi v Ljubljani.
Oglej si celoten članek
Na glasbeno sceno se vračajo Plavi Orkestar, novica pa je kot vihar završala tako med mediji kot med oboževalci. Ena najbolj priljubljenih skupin v regiji, ki je prodala na milijone plošč in ustvarila nepozabne hite, kot so Bolje biti pijan nego star, Good bye teens in Suada, se vrača v velikem slogu: z režiserjem Pjerom Žalico ustvarja dokumentarec, snema nov album, v okviru velike koncertne turneje pa bo obiskala tudi Ljubljano, kjer si je že pred desetletjem dom ustvaril karizmatični pevec Saša Lošič – Loša . V naslednjih dneh bo znan tudi datum in prizorišče velikega ljubljanskega koncerta, ki bo zagotovo ena najbolj vročih glasbenih prireditev prihajajočega poletja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.