Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Vrnitev na sceno v velikem slogu

1/2
Žurnal24 main
Po desetih letih se na glasbeno sceno vrača Plavi Orkestar in to v velikem slogu; z novim albumom, dokumentarcem in koncertno turnejo, ustavili pa se bodo seveda tudi v Ljubljani.
Na glasbeno sceno se vračajo Plavi Orkestar, novica pa je kot vihar završala tako med mediji kot med oboževalci. Ena najbolj priljubljenih skupin v regiji, ki je prodala na milijone plošč in ustvarila nepozabne hite, kot so Bolje biti pijan nego star, Good bye teens in Suada, se vrača v velikem slogu: z režiserjem Pjerom Žalico ustvarja dokumentarec, snema nov album, v okviru velike koncertne turneje pa bo obiskala tudi Ljubljano, kjer si je že pred desetletjem dom ustvaril karizmatični pevec Saša Lošič – Loša . V naslednjih dneh bo znan tudi datum in prizorišče velikega ljubljanskega koncerta, ki bo zagotovo ena najbolj vročih glasbenih prireditev prihajajočega poletja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.