Vrnitev v šovbiznis: To je Meghanina prva vloga

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Film bo izšel 3. aprila.
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in Meghan od 1. aprila dalje nista več vidnejša člana kraljeve družine, kar pomeni, da ne bosta več opravljala nalog v imenu monarhije in da si bosta morala denar služiti sama. Par naj bi se iz Kanade že preselil v Los Angeles, verjetno zato, da je Meghanin bližje svoji mami Dorii in hollywoodskim producentom. Meghan naj bi si namreč spet želela delati kot igralka. Tej karieri se je odpovedala, ko je njena romanca s Harryjem postala resna.

Že julija, ko je bila v Londonu premiera filma Levji kralj, se je razvedelo, da je Harry med pogovorom z direktorjem Disneyja, Bobom Igerjem, hvalil pripovedovalske sposobnosti žene. Ta je očitno zgrabil vabo.

Za Disney so kot pripovedovalci pred Meghan delali že številni drugi igralci, med drugim tudi Morgan Freeman in Meryl Streep. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:03 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 09:03 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.