Magazin > VIP
1811 ogledov

Vrnitev v šovbiznis: To je Meghanina prva vloga

meghan markle Profimedia
Film bo izšel 3. aprila.

Vojvoda Harry in Meghan od 1. aprila dalje nista več vidnejša člana kraljeve družine, kar pomeni, da ne bosta več opravljala nalog v imenu monarhije in da si bosta morala denar služiti sama. Par naj bi se iz Kanade že preselil v Los Angeles, verjetno zato, da je Meghanin bližje svoji mami Dorii in hollywoodskim producentom. Meghan naj bi si namreč spet želela delati kot igralka. Tej karieri se je odpovedala, ko je njena romanca s Harryjem postala resna.

Že julija, ko je bila v Londonu premiera filma Levji kralj, se je razvedelo, da je Harry med pogovorom z direktorjem Disneyja, Bobom Igerjem, hvalil pripovedovalske sposobnosti žene. Ta je očitno zgrabil vabo.



3. aprila bo na kanalu Disney nature premiera dokumentarnega filma Elephants z Meghan v vlogi pripovedovalke. Denar, ki ga bo zaslužila, bo šel v dobrodelne namene – organizaciji v Afiriki Elephants without borders.

Za Disney so kot pripovedovalci pred Meghan delali že številni drugi igralci, med drugim tudi Morgan Freeman in Meryl Streep. 

Komentarjev 2
  • rganindi 14:03 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • giaforlea 09:03 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks