Vroč dan žena

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

V Kongu so se odločili, da ženskam podarijo prav posebno poslastico. Na dan žena je potekal izbor Mister Casino Kongo. Kako se je ozračje menjalo iz vročega v vlažno, pa si preberite v prispevku.
Oglej si celoten članek

Ženske so končno prišle na svoj račun, ko so tokrat one sedele v publiki in opazovale razgaljena moška telesa. V Kongu so izbirali novega mistra 2008.

Osem fantov nam je postreglo s tremi izhodi. Prvi izhod je bil v znaku vseh ženskih fantazij, predvsem tistih, ki sanjajo o uniformah. Po odru so se sprehodili vojaka, gasilca, policaj, tajni agent in hokejista. Pri svojem nastopu se niso branili ženskih krikov navdušenja, nasprotno: le te so še bolj spodbujali z raznimi pomenljivimi mežiki, porednimi nasmehi in miganji z ritkami.

Vroči izhodi

Potem je prišel na vrsto najbolj pričakovani izhod, in to ne v kopalkah, ampak kar v spodnjem perilu. Od oprijetih boksaric, ki so povzročile tihe globoke vzdihe, grizenje spodnje ustnice in navale slabe vesti zaradi pregrešnih misli do manj posrečenih spodnjic, ki so celotno dvorano spravile v iskren smeh. Kljub temu, da nekateri niso imeli ravno izklesanega telesa, pa občinstvo tega sploh ni opazilo, saj so svoje pomankljivosti fantje zakrili z zadostno mero humora. Namreč, eni so igrali na karte sramežljivosti, medtem ko so drugi prikorakali na oder kar z radiatorjem in dokazali, da tudi oni premorejo tako cenjene ˝radiatorčke.˝  Za češnjico na smetani pa sta poskrbela hokejista, ki sta pogumno stopila pred dame samo v ščitnikih njihovega moškega ponosa ter predstavila osnove anatomije, ko sta ženskim očem v celoti postavila na ogled svoje ˝gluteus maximus.˝ Med izhodi so fantje potrebovali tudi čas za preoblačenje. Dragocene minute pa jim je pridobila profesionalna moška plesna skupina. Z vročim tresenjem ritk in tleskanjem z rokami po njih so ravnotako kot tekmujoči lepotci poželi glasno odobravanje žensk, ki so se očitno odločile, da bodo naslednji dan uvedle kuro z medom in limono za razbolele glasilke.

˝ Ribič, ribič me je ujel,˝ so pele ženske ob pogledu na zmagovalca Primoža. © Luka Sajovic

 
Na koncu je sledila nagrada
Kot pri vsakem pravem lepotnem tekmovanju, so se nastopi na odru zaključili z izhodom v večernih oblekah, pri čemer so tekmovalci prinesli s seboj tudi žlahtno rdeče vrtnice ter jih zmetali svojim oboževalkam. Po temu je bilo na vrsti mučno odločanje za žirijo, pri čemer so s svojimi glasovi poleg žirije sodelovale tudi gostje. Preden so razglasili zmagovalca, pa so izžrebali še srečno nagrajenko, ki je dobila vožnjo do Ljubljane z luksuzno belo limuzino. Svoje mesto v limuzini si je izborila tudi ekipa zurnal24.si, kar si lahko ogledate v pričujoči fotogaleriji. Enoglasno in brez nobenega dvoma pa je na koncu zmagal rekreativni ribič - Primož iz Ljubljane. Kot zanimivost lahko navedemo, da se je Primož na tekmovanje prijavil zadnji trenutek, in sicer le dan pred tekmovanjem, saj je pred tem bil zadržan v tujini.

Lento sta mu podelili aktualna Miss Konga, manekenka in plesalka Nadiya Bischkowa ter Miss Hawaiian Tropic Tina Gaber . Za razliko od ženskih lepotnih tekmovanj, ko se neuvrščene obupane tekmovalke ponavadi zjočejo v zakulisju so fantje v športnem duhu pokazali, da je pomembna le dobra zabava ter skupaj nazdravili z žlahtno kapljico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.