Magazin > VIP
3 ogledov

Vroč dan žena

1/45
Žurnal24 main
V Kongu so se odločili, da ženskam podarijo prav posebno poslastico. Na dan žena je potekal izbor Mister Casino Kongo. Kako se je ozračje menjalo iz vročega v vlažno, pa si preberite v prispevku.

Ženske so končno prišle na svoj račun, ko so tokrat one sedele v publiki in opazovale razgaljena moška telesa. V Kongu so izbirali novega mistra 2008.

Osem fantov nam je postreglo s tremi izhodi. Prvi izhod je bil v znaku vseh ženskih fantazij, predvsem tistih, ki sanjajo o uniformah. Po odru so se sprehodili vojaka, gasilca, policaj, tajni agent in hokejista. Pri svojem nastopu se niso branili ženskih krikov navdušenja, nasprotno: le te so še bolj spodbujali z raznimi pomenljivimi mežiki, porednimi nasmehi in miganji z ritkami.

Vroči izhodi

Potem je prišel na vrsto najbolj pričakovani izhod, in to ne v kopalkah, ampak kar v spodnjem perilu. Od oprijetih boksaric, ki so povzročile tihe globoke vzdihe, grizenje spodnje ustnice in navale slabe vesti zaradi pregrešnih misli do manj posrečenih spodnjic, ki so celotno dvorano spravile v iskren smeh. Kljub temu, da nekateri niso imeli ravno izklesanega telesa, pa občinstvo tega sploh ni opazilo, saj so svoje pomankljivosti fantje zakrili z zadostno mero humora. Namreč, eni so igrali na karte sramežljivosti, medtem ko so drugi prikorakali na oder kar z radiatorjem in dokazali, da tudi oni premorejo tako cenjene ˝radiatorčke.˝  Za češnjico na smetani pa sta poskrbela hokejista, ki sta pogumno stopila pred dame samo v ščitnikih njihovega moškega ponosa ter predstavila osnove anatomije, ko sta ženskim očem v celoti postavila na ogled svoje ˝gluteus maximus.˝ Med izhodi so fantje potrebovali tudi čas za preoblačenje. Dragocene minute pa jim je pridobila profesionalna moška plesna skupina. Z vročim tresenjem ritk in tleskanjem z rokami po njih so ravnotako kot tekmujoči lepotci poželi glasno odobravanje žensk, ki so se očitno odločile, da bodo naslednji dan uvedle kuro z medom in limono za razbolele glasilke.

˝ Ribič, ribič me je ujel,˝ so pele ženske ob pogledu na zmagovalca Primoža. © Luka Sajovic

 
Na koncu je sledila nagrada
Kot pri vsakem pravem lepotnem tekmovanju, so se nastopi na odru zaključili z izhodom v večernih oblekah, pri čemer so tekmovalci prinesli s seboj tudi žlahtno rdeče vrtnice ter jih zmetali svojim oboževalkam. Po temu je bilo na vrsti mučno odločanje za žirijo, pri čemer so s svojimi glasovi poleg žirije sodelovale tudi gostje. Preden so razglasili zmagovalca, pa so izžrebali še srečno nagrajenko, ki je dobila vožnjo do Ljubljane z luksuzno belo limuzino. Svoje mesto v limuzini si je izborila tudi ekipa zurnal24.si, kar si lahko ogledate v pričujoči fotogaleriji. Enoglasno in brez nobenega dvoma pa je na koncu zmagal rekreativni ribič - Primož iz Ljubljane. Kot zanimivost lahko navedemo, da se je Primož na tekmovanje prijavil zadnji trenutek, in sicer le dan pred tekmovanjem, saj je pred tem bil zadržan v tujini.

Lento sta mu podelili aktualna Miss Konga, manekenka in plesalka Nadiya Bischkowa ter Miss Hawaiian Tropic Tina Gaber . Za razliko od ženskih lepotnih tekmovanj, ko se neuvrščene obupane tekmovalke ponavadi zjočejo v zakulisju so fantje v športnem duhu pokazali, da je pomembna le dobra zabava ter skupaj nazdravili z žlahtno kapljico.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.