Vroča Alenka Košir v postelji prava "mačka"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ob tem videu Alenke Košir smo se pošteno ogreli.
Oglej si celoten članek

Čeprav je zapeta skoraj do vratu, je Alenka Košir v teh "mačjih" pozah prava zapeljivka. Osebna trenerka je na svojem Instagramu namreč objavila video, v katerem se v postelji preteguje in demonstrira, kako kvalitetno začeti dan. Mamica treh otrok je tudi med rjuhami vredna vsakega greha!

Magazin Alenka Košir pokazala razširjeno družino

Poleg jutranje raztegovalne rutine, pa je Alenka v videu pokazala tudi svojo dih jemajočo spalnico in kopalnico. Zdi se, da Koširjeva res živi sanjsko življenje. Ima tri prekrasne otroke, uspešen posel, novega partnerja, zavidanja vredno postavo, z nekdanjim možem Juretom Koširjem uspešno sodelujeta pri vzgoji otrok, prekrasno stanovanje in sanjska potovanja. Ko zrastemo, si želimo postati Alenka Košir!

lepotička! Gre Koširjeva hči že po stopinjah slavne mamice?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:32 30. Januar 2019.

    Pocahontas...luštna si Alenka

  • 22:56 29. Januar 2019.

    Ana H.,če je tale prava mačka,si ti po vsej verjetnosti prava miss"piggy" v špampetu??Dej se ohlad,ker na koncu boš tko,kot …

  • 17:55 29. Januar 2019.

    Potem je Jure bil slab jebač

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.