Vroče igrice z novim ljubimcem

Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price Foto: Profimedia katie price
Katie Price je že našla zamenjavo za moža Kierana Haylerja.
Oglej si celoten članek

Britanska starleta Katie Price se je v bazenu zabavala z mladim fitnes trenerjem Krisom Boysonom, kar očitno pomeni, da je nad zakonom s Kieranom Haylerjem, s katerim ima dva otroka, obupala.

"Ko je Katie zaslutila, da zakon s Kieranom razpada, je začela različnim moškim pošiljati sporočila. S Krisom so se stvari začele razvijati v pravo smer, zato je svojo pozornost usmerila vanj,“ je Closer povedal vir in dodal, da naj bi Katie že sanjala o poroki s svojim mladim ljubimcem. Najprej se bo sicer morala ločiti. To namerava storiti kar preko spleta, ker je najceneje. Kieran se s tem ne strinja, saj naj bi imela še nekaj neporavnanih računov.

Katie ima sicer pet otrok. Najstarejši sin Harvey se ji je rodil po kratki aferici z nogometašem Dwightom Yorkom, s pevcem Petrom Andrejem ima sina Juniorja in hčerko Princess, Haylerju pa je rodila sina Jeta in hčerko Bunny.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.