Vroči trendi jesenskih pričesk

Foto: Fame Flynet Jessica Alba Foto: Fame Flynet Julianne Hough Foto: Fame Flynet Katherine McNamara Foto: Fame Flynet Carrie Underwood Foto: Fame Flynet Eva Longoria Foto: Fame Flynet Gwyneth Paltrow Foto: Fame Flynet Jenny McCarthy Foto: Fame Flynet Zooey Deschanel
Zvezdnice prisegajo na naravne odtenke in glamurozne kodre, pa tudi na sproščene razmršene pričeske in ombre videz. Zbrali smo devet takšnih, ki jih je vredno posnemati.
Oglej si celoten članek

Letošnja jesen med najbolj vroče smernice pri oblikovanju pričesk postavlja glamurozne kodre, dolžino pod rameni in naravne barvne odtenke s svetlimi poudarki.

Ombre se je osvežil

Ombre učinek ostaja, a je postal manj očiten, prehodi so mehkejši in nežnejši. Če ste si ga zaželeli tudi vi, posnemajte videz Jessice Alba in ombre kombinirajte s sproščeno in rahlo valovito pričesko, ki je videti, kot da bi bili lasje posušeni naravno. Za še večji učinek uporabite šampon ali izdelek za volumen.

Slovo strogosti

Pozabite na strogi paž. Tudi kratke lase lahko letos skodrate, frufru oblikujte na stran. Da bo pričeska videti bolj lahkotna, kodre razrahljajte s prsti. Nas je prepričala pričeska Julianne Hough.

Kodri v ospredju

Da so kodri med zvezdnicami številka ena, dokazujejo tudi Katherine Mcnamara, Jenny McCarhy in Carrie Underwood, Zooey Deschanel pa je dokazala, da se frufru odlično poda tudi k daljšim lasem.

Lahko tudi ravno

Če so vaši lasje tanki in ravni, oblikovanje kodrov z njimi pa vam povzroča več preglavic kot veselja, posnemajte Gwyneth Paltrow in se odločite za prečko na sredini, lase pa posušite tako, da bodo ravni, padajoči ob obrazu in sijoči. Poskusite s kapljicami arganovega olja za sijoče konice ali pa lase poškropite s sprejem za sijaj.

Kite so še vedno in

Všeč nam je, kako je kito na stran nosila Eva Longoria. In to na rdeči preprogi. Kot nalašč za na zabavo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.