Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Vroči trendi jesenskih pričesk

Jessica Alba
1/8
Fame Flynet
Zvezdnice prisegajo na naravne odtenke in glamurozne kodre, pa tudi na sproščene razmršene pričeske in ombre videz. Zbrali smo devet takšnih, ki jih je vredno posnemati.

Letošnja jesen med najbolj vroče smernice pri oblikovanju pričesk postavlja glamurozne kodre, dolžino pod rameni in naravne barvne odtenke s svetlimi poudarki.

Ombre se je osvežil

Ombre učinek ostaja, a je postal manj očiten, prehodi so mehkejši in nežnejši. Če ste si ga zaželeli tudi vi, posnemajte videz Jessice Alba in ombre kombinirajte s sproščeno in rahlo valovito pričesko, ki je videti, kot da bi bili lasje posušeni naravno. Za še večji učinek uporabite šampon ali izdelek za volumen.

Slovo strogosti

Pozabite na strogi paž. Tudi kratke lase lahko letos skodrate, frufru oblikujte na stran. Da bo pričeska videti bolj lahkotna, kodre razrahljajte s prsti. Nas je prepričala pričeska Julianne Hough.

Kodri v ospredju

Da so kodri med zvezdnicami številka ena, dokazujejo tudi Katherine Mcnamara, Jenny McCarhy in Carrie Underwood, Zooey Deschanel pa je dokazala, da se frufru odlično poda tudi k daljšim lasem.

Lahko tudi ravno

Če so vaši lasje tanki in ravni, oblikovanje kodrov z njimi pa vam povzroča več preglavic kot veselja, posnemajte Gwyneth Paltrow in se odločite za prečko na sredini, lase pa posušite tako, da bodo ravni, padajoči ob obrazu in sijoči. Poskusite s kapljicami arganovega olja za sijoče konice ali pa lase poškropite s sprejem za sijaj.

Kite so še vedno in

Všeč nam je, kako je kito na stran nosila Eva Longoria. In to na rdeči preprogi. Kot nalašč za na zabavo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.