Vrtoglava vsota: Toliko stane zdravljenje princese Charlene

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navadnemu smrtniku se ob tej vsoti stemni pred očmi.
Oglej si celoten članek

Žena kneza Alberta, princesa Charlene, se zaradi duševne in telesne izčrpanosti še vedno zdravi v Švici, kamor je odpotovala le nekaj dni po vrnitvi v Monako. Kot je znano, je bila zaradi zdravstvenih težav osem mesecev ujeta v Južnoafriški republiki, saj ni smela na letalo.

44-letnica se zdravi v centru Kusnacht, ki si ga navadni smrtniki ne moremo privoščiti. Nizozemski portal Beaumonde, ki se sklicuje na informacije različnih evropskih medijev, poroča, da zdravljenje v omenjenem zdravilišču stane 95 tisoč evrov na teden! Princesa naj bi živela v dvonadstropnem stanovanju, za ta znesek so ji na voljo tudi zasebni kuhar, šofer in služabnik. 

Knez je pred kratkim povedal, da se njegova žena počuti že mnogo bolje, nato pa je odjeknila novica, da se Charlene ne želi vrniti v Monaku. Več o tem TUKAJ

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:09 12. Marec 2022.

    Uboga punca, psihično čisto uničena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.