Magazin > VIP
18121 ogledov

Noče se vrniti v Monako: Charlene Albertu menda spet povzroča sive lase

princesa charlene Profimedia
Princesa Charlene naj bi razmišljala o selitvi iz Monaka.

Žena monaškega kneza Alberta se že od začetka novembra zdravi v tujini. Mediji so najprej pisali, da je v Švici, RTL pa sedaj piše, da se nahaja na jugu Franciji.

Knez Albert je šele pred nekaj dnevi sporočil veselo novico, da se Charlene počuti bolje in da upa, da se bo že lahko kmalu vrnila v Monako, a so se že pojavile nove govorice. Poznavalec razmer na dvoru je za Voici povedal, da princesa razmišlja o selitvi. "Spoznala je, da vrnitev v Monako ne bi dobra zanjo," je izjavil. Njegove besede je potrdil še en vir. "Ne želi, da bi Jacques in Gabriella odraščala v Monaku," je povedal.

Vira sta sicer poudarila, da to ne pomeni, da se par razhaja, ampak da kneza čaka veliko potovanj ... 63-letni knez se s tem, da se družinski dom preseli v tujino, verjetno ne bo strinjal. Takšna ureditev bi v Monaku namreč sprožila velik škandal, ki bi še dodatno škodil slovesu knežje družine. 

Če Albert ženi ne bo izpolnil želje, bi Charlene za selitev plačala visoko ceno. Po poročanju RTL-a, se je princesa s podpisom predporočne pogodbe namreč strinjala, da otrok na lastno pest ne more odpeljati iz Monaka.

 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 11:34 02.marec 2022.

    Tip bi lahko imel skoraj katerokoli žensko, izbral pa je najbolj kislo limono s kupom duševnih motenj, ki se v 15. letih ni bila sposobna naučiti francosko ...

  • Katlyn_Evans 10:01 02.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎