Vsak prosti trenutek preživi s puncami

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Marko Milič, ki trenutno uspešno igra v Italiji, se kmalu vrača v Slovenijo, natančneje v Kranjsko Goro, kjer bo imel poleti športno zabavne tabore za otroke.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni košarkar Marko Milič svojo kariero še vedno uspešno gradi v Italiji, a se redno vrača domov v Ljubljano, kjer ga čakajo njegove štiri princeske. "Ob igranju košarke v Italiji naredim približno 40 tisoč kilometrov v šestih mesecih, saj vsak prosti trenutek skočim k mojim puncam. Še dobro, da imam klubski avto," se ob tem nasmeje Marko. Seveda pa dekleta občasno obiščejo tudi njega in takrat največkrat uživajo ob bližnjem Gardskem jezeru in v Veroni.

Marko pa bo svoje punce junija razveselil z malo daljšim obiskom, saj bo 14 dni preživel v njemu ljubi Kranjski Gori, kamor se vrača s svojimi športnimi tabori. "Všeč mi je celodnevno druženje z otroki, vedno jim ponudimo kakšno novo aktivnost. Letos bomo dodali jezikovni dan, dopoldan se bomo sporazumevali v italijanščini, popoldan v angleščini, streljali bomo z lokom, otroci bodo posneli himno tabora z odličnima reperjema Denisom Porčičem – Chorhcypom in Anžetom Kolencem – Sharksom. S Chorchypom pa se bodo otroci učili tudi osnov borilnih veščin," je o taboru povedal Marko in dodal, da se bodo otroci ob zaključku tabora pomerili z različnimi športnimi asi, med katerimi sta tudi Jure Košir in Anže Kopitar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.