Magazin > VIP
23 ogledov

Vsak prosti trenutek preživi s puncami

Marko Milič Osebni arhiv
Marko Milič, ki trenutno uspešno igra v Italiji, se kmalu vrača v Slovenijo, natančneje v Kranjsko Goro, kjer bo imel poleti športno zabavne tabore za otroke.

Priljubljeni košarkar Marko Milič svojo kariero še vedno uspešno gradi v Italiji, a se redno vrača domov v Ljubljano, kjer ga čakajo njegove štiri princeske. "Ob igranju košarke v Italiji naredim približno 40 tisoč kilometrov v šestih mesecih, saj vsak prosti trenutek skočim k mojim puncam. Še dobro, da imam klubski avto," se ob tem nasmeje Marko. Seveda pa dekleta občasno obiščejo tudi njega in takrat največkrat uživajo ob bližnjem Gardskem jezeru in v Veroni.

Marko pa bo svoje punce junija razveselil z malo daljšim obiskom, saj bo 14 dni preživel v njemu ljubi Kranjski Gori, kamor se vrača s svojimi športnimi tabori. "Všeč mi je celodnevno druženje z otroki, vedno jim ponudimo kakšno novo aktivnost. Letos bomo dodali jezikovni dan, dopoldan se bomo sporazumevali v italijanščini, popoldan v angleščini, streljali bomo z lokom, otroci bodo posneli himno tabora z odličnima reperjema Denisom Porčičem – Chorhcypom in Anžetom Kolencem – Sharksom. S Chorchypom pa se bodo otroci učili tudi osnov borilnih veščin," je o taboru povedal Marko in dodal, da se bodo otroci ob zaključku tabora pomerili z različnimi športnimi asi, med katerimi sta tudi Jure Košir in Anže Kopitar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.