Vsako leto se testira za aids

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Kelly Osbourne je razkrila, da se vsako leto testira za aids, saj želi biti prepričana, da je popolnoma zdrava. Zvezdnica je z ritualom začela pred devetimi leti.
Oglej si celoten članek

Ko je Kelly dopolnila 17 let se je odločila, da se bo preselila v ZDA, zato je morala dobiti zeleno karto. Eden izmed pogojev za to pa je testiranje za virus HIV, kar je zvezdnica brez olajšanja tudi storila. Vse odtlej zvezdnica to počne redno.

 

Prava vzornica

"To se mi zdi nekaj čisto običajnega. Ko grem na pregled k zdravniku, se testiram tudi za virus HIV," je razložila 26-letnica in dodala, da je redno testiranje ključnega pomena, saj je to eden od načinov, kako preprečiti širjenje virusa.

 

"Veliko ljudi misli in govori, da se jim to ne more zgoditi. To pomeni, da se jim enostavno ne da. A na testiranju od vas ne zahtevajo ničesar zahtevnega." A Kelly kljub temu opozarja, da mora vsak na svoje zdravje paziti vsak dan v letu, z uporabo kondomov. Priznala je, da jih sama redno uporablja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.