Magazin > VIP
23 ogledov

Vsako leto se testira za aids

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Kelly Osbourne je razkrila, da se vsako leto testira za aids, saj želi biti prepričana, da je popolnoma zdrava. Zvezdnica je z ritualom začela pred devetimi leti.

Ko je Kelly dopolnila 17 let se je odločila, da se bo preselila v ZDA, zato je morala dobiti zeleno karto. Eden izmed pogojev za to pa je testiranje za virus HIV, kar je zvezdnica brez olajšanja tudi storila. Vse odtlej zvezdnica to počne redno.

 

Prava vzornica

"To se mi zdi nekaj čisto običajnega. Ko grem na pregled k zdravniku, se testiram tudi za virus HIV," je razložila 26-letnica in dodala, da je redno testiranje ključnega pomena, saj je to eden od načinov, kako preprečiti širjenje virusa.

 

"Veliko ljudi misli in govori, da se jim to ne more zgoditi. To pomeni, da se jim enostavno ne da. A na testiranju od vas ne zahtevajo ničesar zahtevnega." A Kelly kljub temu opozarja, da mora vsak na svoje zdravje paziti vsak dan v letu, z uporabo kondomov. Priznala je, da jih sama redno uporablja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.