Vse bolj noro: Pred nos ji je pomolil svoj ponos

Foto: BAR
Foto: BAR
Srbski šov Bar že od samega začetka dviga prah. Videti je, da tekmovalci ne poznajo sramu.
Oglej si celoten članek

V šovu Bar so nekaterim že popustile zavore. Pozabili so, da jih zunaj nekdo čaka, in se malo preveč zbližali s svojimi sotekmovalci ... Ena tekmovalka je zaradi tega izstopila iz šova. Več o tem TUKAJ.

Zdaj se iskri tudi med Davorjem in Kristino. Tekmovalca sta se zaprla v kopalnico. Davorja je zanimalo, zakaj je Kristina jezna nanj. Lepotička mu je zagotovila, da ni jezna, nakar ji je Davor predlagal, da bi se skupaj stuširala, kar je odklonila, a mu vseeno začela odpenjati hlače. 

Davor ji je brez sramu pri tem pomagal in Kristini pokazal svoj ponos. 

A Kristina ni edina, s katero bi se Davor pozabaval v kopalnici. Na stranišče je povabil tole gostjo. Preveri, kako se je lepotica na njegovo osvajanje odvzala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:23 6. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.