"Vse, kar se Charlene dogaja, je karma"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Albertova nekdanja ljubimka, pravi, da je po Charlene udarila karma.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia nicole coste Za Charlene je težko leto, a mami njenega pastorka se kljub vsem tegobam, ki jih je letos prestala, prav nič ne smili …

Nicole Coste ima s knezom 18-letnega sina Alexandra. Z Albertom sta se vedno dobro razumela, njen odnos s Charlene pa je že od nekdaj napet.

Nekdanja stevardesa je letos razkrila, kaj se je zgodilo. V svoji knjigi je 49-letnica zapisala, da je Charlene tik pred svojo poroko malega Alexandra preselila v krilo za služinčad. Tega ji ni nikoli oprostila. "Vse, kar se ji dogaja, je karma," je sedaj izjavila za Daily Mail in dodala, da ji je popolnoma vseeno, kaj se s princeso, ki se trenutno zaradi izčrpanosti zdravi v Švici, dogaja. "Le zakaj bi me to zanimalo," pravi Nicole, ki tudi meni, da jo Monačani spoštujejo in ljubijo bolj kot Charlene. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:11 10. December 2021.

    To je podobno kot v ZAE, ko zena, polsestra jordanskega kralja pobegnila v London z obema otrokoma in se komaj …

  • 22:07 10. December 2021.

    Upam, da to razvratno knezevino s knezom Albertom kmalu pohaosa Francija, saj drugega ne zasluzijo. Tam je slaba karma, uboga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.