Magazin > VIP
19864 ogledov

"Vse, kar se Charlene dogaja, je karma"

princesa charlene Profimedia
Albertova nekdanja ljubimka, pravi, da je po Charlene udarila karma.

nicole coste | Avtor: Profimedia Profimedia
Za Charlene je težko leto, a mami njenega pastorka se kljub vsem tegobam, ki jih je letos prestala, prav nič ne smili …

Nicole Coste ima s knezom 18-letnega sina Alexandra. Z Albertom sta se vedno dobro razumela, njen odnos s Charlene pa je že od nekdaj napet.

Nekdanja stevardesa je letos razkrila, kaj se je zgodilo. V svoji knjigi je 49-letnica zapisala, da je Charlene tik pred svojo poroko malega Alexandra preselila v krilo za služinčad. Tega ji ni nikoli oprostila. "Vse, kar se ji dogaja, je karma," je sedaj izjavila za Daily Mail in dodala, da ji je popolnoma vseeno, kaj se s princeso, ki se trenutno zaradi izčrpanosti zdravi v Švici, dogaja. "Le zakaj bi me to zanimalo," pravi Nicole, ki tudi meni, da jo Monačani spoštujejo in ljubijo bolj kot Charlene. 


 

Komentarjev 2
  • villa 22:11 10.december 2021.

    To je podobno kot v ZAE, ko zena, polsestra jordanskega kralja pobegnila v London z obema otrokoma in se komaj izvlekla. Njem moz pa zaprl oz. Ugrabil obe svoji hcerki in o eni se se zdaj nic ne ve. Jaz ...prikaži več zaradi tega nikoli ne bi sla v Dubaj, niti v katerokoli drugo arabsko drzavo, saj tam zenska brez pravic in jim ne dam niti dinarja kot turistka.

  • villa 22:07 10.december 2021.

    Upam, da to razvratno knezevino s knezom Albertom kmalu pohaosa Francija, saj drugega ne zasluzijo. Tam je slaba karma, uboga Charlene pa zrtev tega. Zelim ji, da se kmalu opomore in nikoli vec nazaj.