Vse, kar si želim za božič, je številka 38

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bliža se veseli december, ki je poln zabav in tudi slastnih dobrot, ki jim težko rečemo ne. Takšne skušnjave mnogim ženskam preprečujejo, da med sezono zabav ostanejo fit, zato si najbolj od vsega želijo, da bi se za božič spravile v konfekcijsko številko 38.
Oglej si celoten članek

Nova raziskava razkriva, da kar 56 odstotkov žensk meni, da bi bila konfekcijska številka 38 ne glede na to, kaj pojejo, najlepše božično darilo. To je ugotovila raziskava britanske spletne strani FULLfast, v katero je bilo vključenih 2.500 žensk. Od tega pa kar 11 odstotkov anketiranih žensk pravi, da z dieto v tem času nimajo nobenih težav, čeprav so ves čas obkrožene s prazničnimi dobrotami.

Želja, da bi se lahko brez odrekanja hrani spravile v konfekcijsko številko 38, pa je pri tretjini anketiranih celo tako velika, da so se do konca življenja pripravljene odreči vsem božičnim darilom. Kakšen pa je vaš odnos do hrane v decembrskih dneh? Se boste ukvarjale s kilogrami ali boste preprosto uživale v najlepšem mesecu? Odgovorite nam v zgornji anketi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.