Vse muze Woodyja Allena

Foto: Žurnal24 Rachel McAdams Foto: Žurnal24 Woody Allen, Penelope Cruz, Scarlett Johansson Foto: Reuters Diane Keaton (2004) Foto: Žurnal24 Naomi Watts, Woody Allen Foto: Žurnal24 Charlotte Rampling Foto: Reuters Mia Farrow Foto: Žurnal24 Freida Pinto Foto: Žurnal24 Evan Rachel Wood Foto: Žurnal24 Anjelica Huston Foto: Žurnal24 Christina Ricci Foto: Žurnal24 Mira Sorvino Foto: Žurnal24 Dianne Wiest Foto: Žurnal24 Mariel Hemingway Foto: Žurnal24 Chloe Sevigny Woody Allen Foto: Žurnal24 Samantha mOrton
Woody Allen je znan po tem, da navdih za svoje delo išče v svojih "muzah". Zadnja v nizu je Rachel McAdams, pred njo pa so se kot njegove muze zvrstile že številne hollywoodske lepotice.
Oglej si celoten članek

Slavni kontroverzni ameriški filmski režiser Woody Allen je znan po tem, da za svoje delo črpa inspiracijo iz svojih "muz“, ki so bile v desetletjih njegove uspešne kariere vedno lepe in mlade.

Kako poteka izbor igralk za njegove filme? "Vedno sem preveč sramežljiv, da bi spoznal igralke. Pridejo k meni in ne pustim jim, da se usedejo. Izmislim si nekaj vprašanj, čeprav mi dejansko ni do klepeta. Najbolj pomembno mi je, da se prepričam, da se niso zredile za sto kilogramov ali si operirale obraz. Želim se prepričati, da je ženska, ki sem jo videl v filmu, še vedno ista," pojasnjuje Woody.

V njegovem najnovejšem filmu Polnoč v Parizu, ki ga predstavlja v Cannesu, igra tudi lepa Rachel McAdams, njegova najnovejša muza. "Želel sem, da bi igrala negativko, dekle, ki bo dovolj seksi, da je negativni lik, vendar hkrati ostaja zanimiva. Nor sem na Rachel. Do žensk v svojih filmih čutim veliko občudovanje, poželenje in spoštovanje. Bil bi navdušen, če bi se lahko dobil z vsemi," je povedal slavni režiser.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.