Magazin > VIP
18 ogledov

Vse muze Woodyja Allena

Rachel McAdams
1/15
Žurnal24 main
Woody Allen je znan po tem, da navdih za svoje delo išče v svojih "muzah". Zadnja v nizu je Rachel McAdams, pred njo pa so se kot njegove muze zvrstile že številne hollywoodske lepotice.

Slavni kontroverzni ameriški filmski režiser Woody Allen je znan po tem, da za svoje delo črpa inspiracijo iz svojih "muz“, ki so bile v desetletjih njegove uspešne kariere vedno lepe in mlade.

Kako poteka izbor igralk za njegove filme? "Vedno sem preveč sramežljiv, da bi spoznal igralke. Pridejo k meni in ne pustim jim, da se usedejo. Izmislim si nekaj vprašanj, čeprav mi dejansko ni do klepeta. Najbolj pomembno mi je, da se prepričam, da se niso zredile za sto kilogramov ali si operirale obraz. Želim se prepričati, da je ženska, ki sem jo videl v filmu, še vedno ista," pojasnjuje Woody.

V njegovem najnovejšem filmu Polnoč v Parizu, ki ga predstavlja v Cannesu, igra tudi lepa Rachel McAdams, njegova najnovejša muza. "Želel sem, da bi igrala negativko, dekle, ki bo dovolj seksi, da je negativni lik, vendar hkrati ostaja zanimiva. Nor sem na Rachel. Do žensk v svojih filmih čutim veliko občudovanje, poželenje in spoštovanje. Bil bi navdušen, če bi se lahko dobil z vsemi," je povedal slavni režiser.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.