Vsi Sabinini moški

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Sabini Remar so v preteklem tednu pripisali romanco z Matjažem Nemcem, obnovo veze s Cimetom, hkrati pa naj bi se videvala še z Urošem Dolencem. A Sabina ostaja samska.
Oglej si celoten članek

Sabino in Sebastjana Cimerotiča so fotografi nedavno ujeli kar dva večera zapored. Najprej v turški restavraciji, naslednji dan pa še na Bazarju v Cankarjevem domu. A vsa namigovanja, da naj bi bila zopet skupaj so popolnoma odveč. "Kot dva odrasla človeka sva se odločila, da se malo usedeva in pogovoriva za nazaj, mogoče priznava neke napake, ki sva jih oba delala,“ je njuno srečanje pojasnila Sabina.

Še vedno samska
Tudi Pahorjev tajnik, Matjaž Nemec ni nič več kot znanec, ki ga je do sedaj videla le dvakrat. Podobna zgodba je tudi z Urošem Dolencem , s katerim se je v javnosti pojavila že kar nekajkrat. "Jaz imam občutek, da me fotografi in mediji lovijo kdaj se bom na novo zaljubila, zato mogoče izpade, da sem jaz vsak teden z drugim, kar pa ni res. To so moji kolegi, znanci.“ Sabina trenutno uživa v samskosti, zato vsi moški v njenem življenju ostajajo le prijatelji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.