Magazin > VIP
3 ogledov

Vsi Sabinini moški

1/2
Žurnal24 main
Sabini Remar so v preteklem tednu pripisali romanco z Matjažem Nemcem, obnovo veze s Cimetom, hkrati pa naj bi se videvala še z Urošem Dolencem. A Sabina ostaja samska.

Sabino in Sebastjana Cimerotiča so fotografi nedavno ujeli kar dva večera zapored. Najprej v turški restavraciji, naslednji dan pa še na Bazarju v Cankarjevem domu. A vsa namigovanja, da naj bi bila zopet skupaj so popolnoma odveč. "Kot dva odrasla človeka sva se odločila, da se malo usedeva in pogovoriva za nazaj, mogoče priznava neke napake, ki sva jih oba delala,“ je njuno srečanje pojasnila Sabina.

Še vedno samska
Tudi Pahorjev tajnik, Matjaž Nemec ni nič več kot znanec, ki ga je do sedaj videla le dvakrat. Podobna zgodba je tudi z Urošem Dolencem , s katerim se je v javnosti pojavila že kar nekajkrat. "Jaz imam občutek, da me fotografi in mediji lovijo kdaj se bom na novo zaljubila, zato mogoče izpade, da sem jaz vsak teden z drugim, kar pa ni res. To so moji kolegi, znanci.“ Sabina trenutno uživa v samskosti, zato vsi moški v njenem življenju ostajajo le prijatelji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.