Vzdihovali za to Slovenko, bila je celo v Playboyu, zdaj pokazala vročo sestro!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Obe sta čudoviti ...
Oglej si celoten članek

Nekdanja resničnostna zvezdnica, Primorka Suzana Jakšič se je preizkusila v voditeljskih vodah, napisala knjižno uspešnico o svojem življenju, kjer je brez zadržkov spregovorila tudi o seksu in dolgoletni ljubezenski izkušnji s poročenim moškim, oboževalcem pa so se v spomin vtisnile tudi njene božanske obline, saj je pred leti odložila krpice za Playboy.

Nedavno pa je na Facebooku pokazala, da ni edina v družini, ki se ponaša z naravno lepoto. Ob rojstnem dnevu svojega svaka je objavila skupno fotografijo in na njej pokazala tudi svojo sestro, ki je prav tako kot Suzana prava lepotica!

Foto: Facebook Suzana Jakšič

Ker je še pred petdesetim postala babica, se jo je v medijih prijel tudi vzdevek najbolj vroča slovenska babica, a Suzana danes živi življenje stran od medijskega sveta, zelo aktivna je predvsem na področju zavzemanja pravic živali. Redno opozarja na primere mučenja živali in se zavzema za spremembo zakonodaje. Januarja je na Facebooku delila tudi fotografijo krutega dejanja, nekdo v koprskem pasjem parku namreč nastavlja zastrupljene kose mesa. Zapuščenim živalim pogosto pomaga tudi v tujini, najpogosteje na Balkanu, kjer imajo veliko težavo s prostoživečimi psi in mačkami, ki stradajo na prostem. Na svojih poteh se tako pogosto ustavi in nahrani potepuške živali, nekoč je na bencinski postaji kupila celo 20 sladolednih lučk, da jih je lahko nahranila, ker niso prodajali ničesar drugega. "Pomagam, kadar lahko, ker mi je mar za živali. Ljudje lahko poskrbijo zase, živali ne morejo. Močno tudi upam, da se bo tudi naša zakonodaja glede tega spremenila, da bomo lahko boljše poskrbeli za potepuške živali in da bo mučenje živali strožje kaznovano," pravi Suzana. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:58 6. Junij 2023.

    "Nekdanja resničnostna zvezdnica, Primorka Suzana Jakšič se je preizkusila v voditeljskih vodah, napisala knjižno uspešnico o svojem življenju"... Od avtorja …

  • 12:55 6. Junij 2023.

    sladoledne lučke za pse...pol so m,el pa drisko..butara

  • 12:36 6. Junij 2023.

    Od Suzane je ostala samo Suzi..Smo že mislili, da je passe...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.