Vzgajala ga je od sedmega leta, sedaj je z njim noseča

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Blogerka povzročila razburjenje.
Oglej si celoten članek

Marina Balmasheva ima na Instagramu več kot 420 tisoč sledilcev, ki so bili nadvse presenečeni, ko jim je 35-letnica razkrila, da je noseča. Ni jih sicer presenetilo dejstvo, da pričakuje otroka, ampak informacija, kdo je oče.

Srečnež je 20-letni študent Vladimir Shavyrin, ki ga Marina pozna že od njegovega sedmega leta. Je namreč njegova mačeha ... Z Vadimirjevim očetom, Alexey Shavyrin, je bila celo poročena. Kot poročajo mediji, je posvojila njegovih pet otrok. Da bo sedaj postal dedek, Alexeya prav nič ne veseli … "Mojega sina je zapeljala. Vladimir tega ni sposoben. Pred njo ni imel še nobenega dekleta,“ je povedal  Alexey, ki je marca, ko je izvedel, da imata spolne odnose, vložil ločitvene dokumente. 


Da sta zaljubljena, je blogerka razglasila s fotografijo, na kateri je njen novi izbranec še otrok, zaradi česar so jo močno kritizirali. "Vem, da nas bodo nekateri kritizirali, drugi pa podpirali. Res sva srečna in tudi vi bi to morali biti,“ pravi Rusinja.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:10 15. Junij 2020.

    če jo mož ne zadovolji, potem pa more to poiskat pri najbližjemu in bližji od soseda je bil njegov sin

  • 01:04 15. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -- www.Hosset.Com

  • 16:38 14. Junij 2020.

    že dolgo vemo , da kadar je baba potrebna se da dol tudi z gosenico ! Ir. K tu v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.