Magazin > Bizarno
30113 ogledov

Vzgajala ga je od sedmega leta, sedaj je z njim noseča

Marina Balmasheva Instagram
Blogerka povzročila razburjenje.

Marina Balmasheva ima na Instagramu več kot 420 tisoč sledilcev, ki so bili nadvse presenečeni, ko jim je 35-letnica razkrila, da je noseča. Ni jih sicer presenetilo dejstvo, da pričakuje otroka, ampak informacija, kdo je oče.

Srečnež je 20-letni študent Vladimir Shavyrin, ki ga Marina pozna že od njegovega sedmega leta. Je namreč njegova mačeha ... Z Vadimirjevim očetom, Alexey Shavyrin, je bila celo poročena. Kot poročajo mediji, je posvojila njegovih pet otrok. Da bo sedaj postal dedek, Alexeya prav nič ne veseli … "Mojega sina je zapeljala. Vladimir tega ni sposoben. Pred njo ni imel še nobenega dekleta,“ je povedal  Alexey, ki je marca, ko je izvedel, da imata spolne odnose, vložil ločitvene dokumente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Марина Балмашева (@marina_balmasheva) on


Da sta zaljubljena, je blogerka razglasila s fotografijo, na kateri je njen novi izbranec še otrok, zaradi česar so jo močno kritizirali. "Vem, da nas bodo nekateri kritizirali, drugi pa podpirali. Res sva srečna in tudi vi bi to morali biti,“ pravi Rusinja.

 

Komentarjev 5
  • kvasetotidogajamona 07:10 15.junij 2020.

    če jo mož ne zadovolji, potem pa more to poiskat pri najbližjemu in bližji od soseda je bil njegov sin

  • Avatar Classilesa
    Classilesa 01:04 15.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -- www.Hosset.Com

  • marsal22 16:38 14.junij 2020.

    že dolgo vemo , da kadar je baba potrebna se da dol tudi z gosenico ! Ir. K tu v tvojem prispevku ni nobene romantike, samo primitivna fukaželjnost !