Wahlberg dokončal srednjo šolo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec in producent Mark Wahlberg je uspešno končal srednjo šolo.
Oglej si celoten članek

42-letni Mark Wahlberg je diplomo ob koncu srednje šole sicer prejel junija, zdaj pa je povedal, da so bili njegovi štirje otroci velika motivacija, da se je po dolgem času spravil za knjige. "Nisem hotel, da bi otroci rekli, nisi tega naredil, zakaj bi to sploh potreboval. Vsi si želijo v prihodnosti delati stvari, ki zahtevajo izobrazbo," je pojasnil.

Zvezdnik je imel težavno otroštvo. V prvem letniku srednje šole so ga obsodili naklepnega umora, tako da je šolo pustil. Diploma mu zdaj pomeni ogromno in je velik dosežek. "Gre pa tudi za veliko olajšanje," je dejal za People. "Spraševal sem se, zakaj nisem končal, ko sem bil mlad. Zelo težko se je vrniti pri 41 in poskušati narediti vse te težke naloge."

Največ preglavic pa mu je povzročala matematika, se je pa pošalil, da je "dober pri štetju denarja in skrbi za lasten denar".

Igralec je najel inštruktorja in se učil med snemanjem filma Two Guns. Pred ekipo in soigralcem Denzelom Washingtonom pa je vse skupaj skrival.

Zdaj ko ima v žepu srednješolsko diplomo, si želi še naprej študirati. "Rad bi študiral film in stvari, ki mi bodo prišle prav pri karieri," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.