Magazin > VIP
25 ogledov

Wahlberg dokončal srednjo šolo

Mark Wahlberg FameFlynet
Igralec in producent Mark Wahlberg je uspešno končal srednjo šolo.

42-letni Mark Wahlberg je diplomo ob koncu srednje šole sicer prejel junija, zdaj pa je povedal, da so bili njegovi štirje otroci velika motivacija, da se je po dolgem času spravil za knjige. "Nisem hotel, da bi otroci rekli, nisi tega naredil, zakaj bi to sploh potreboval. Vsi si želijo v prihodnosti delati stvari, ki zahtevajo izobrazbo," je pojasnil.

Zvezdnik je imel težavno otroštvo. V prvem letniku srednje šole so ga obsodili naklepnega umora, tako da je šolo pustil. Diploma mu zdaj pomeni ogromno in je velik dosežek. "Gre pa tudi za veliko olajšanje," je dejal za People. "Spraševal sem se, zakaj nisem končal, ko sem bil mlad. Zelo težko se je vrniti pri 41 in poskušati narediti vse te težke naloge."

Največ preglavic pa mu je povzročala matematika, se je pa pošalil, da je "dober pri štetju denarja in skrbi za lasten denar".

Igralec je najel inštruktorja in se učil med snemanjem filma Two Guns. Pred ekipo in soigralcem Denzelom Washingtonom pa je vse skupaj skrival.

Zdaj ko ima v žepu srednješolsko diplomo, si želi še naprej študirati. "Rad bi študiral film in stvari, ki mi bodo prišle prav pri karieri," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.