Wahlberg v priredbi Vrana?

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Igralec in producent Mark Wahlberg se trenutno dogovarja, da bi kot glavni lik nastopil v priredbi filma Vran iz leta 1994. Pod novo podobo kultnega trilerja pa se bo podpisal legendarni Nick Cave.
Oglej si celoten članek

Pred šestnajstimi leti so v Hollywoodu posneli zdaj že kultni film Vran, v katerem je v glavni vlogi zaigral sin Brucea Leeja Brandon Lee, ki je na snemanju umrl zaradi zapletov s slepimi naboji.

 

Zdaj pa kaže, da se bo Vran vrnil na velika platna, saj si zvezdnik Nick Cave želi posneti priredbo tega slavnega trilerja. Nick, ki nima le glasbene žilice, temveč tudi igralsko, že nekaj časa piše romane in poezijo, zdaj pa je sporočil, da se bo lotil tudi pisanja scenarija za novega Vrana. V njem pa si je kot glavnega igralca zaželel Marka Wahlberga, ki se za sodelovanje še dogovarja.

 

A novi Vran po besedah producenta Edwarda R. Pressmana ne bo le novejša različica filma iz leta 1994, temveč bodo v projekt vpletli drugačne in sodobnejše vizualizacije. Poleg tega bo nekaj sprememb dobila tudi celotna zgodba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.