Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Wahlberg v priredbi Vrana?

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Igralec in producent Mark Wahlberg se trenutno dogovarja, da bi kot glavni lik nastopil v priredbi filma Vran iz leta 1994. Pod novo podobo kultnega trilerja pa se bo podpisal legendarni Nick Cave.

Pred šestnajstimi leti so v Hollywoodu posneli zdaj že kultni film Vran, v katerem je v glavni vlogi zaigral sin Brucea Leeja Brandon Lee, ki je na snemanju umrl zaradi zapletov s slepimi naboji.

 

Zdaj pa kaže, da se bo Vran vrnil na velika platna, saj si zvezdnik Nick Cave želi posneti priredbo tega slavnega trilerja. Nick, ki nima le glasbene žilice, temveč tudi igralsko, že nekaj časa piše romane in poezijo, zdaj pa je sporočil, da se bo lotil tudi pisanja scenarija za novega Vrana. V njem pa si je kot glavnega igralca zaželel Marka Wahlberga, ki se za sodelovanje še dogovarja.

 

A novi Vran po besedah producenta Edwarda R. Pressmana ne bo le novejša različica filma iz leta 1994, temveč bodo v projekt vpletli drugačne in sodobnejše vizualizacije. Poleg tega bo nekaj sprememb dobila tudi celotna zgodba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.