Walker umrl zaradi nesposobnega sodelavca?

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Paul Walker morda ne bi sedel v porsche, če bi zaposleni njegovega prijatelja avto pravočasno odpeljal.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je igralec Paul Walker organiziral dobrodelno prireditev, v sklopu katerega so razstavili več prestižnih avtomobilov. Dogajanje se je odvijalo pred avtomobilskim salonom v lasti Rogerja Rodasa, ki je vozil usodni porsche. 

A igralec v vozilo morda ne bi sedel, če bi ga eden od Rodasovih zaposlenih pravočasno odpeljal. Kot poroča TMZ, je Rodas nekaj časa opazoval, kako je njegov sodelavec porsche poskušal vzvratno postaviti nazaj v garažo, a se je avto ves čas ugašal. Rodas je vzel zadeve v svoje roke in sedel za volan ter začel vozilo pomikati proti garaži. Walker ga je opazil, mu rekel, da se še nikoli ni vozil v porscheju in skočil na sovoznikov sedež. Nato sta se odpeljala na 20-minutno vožnjo.

Kot še poročajo mediji, se je nesreča zgodila na poti nazaj, približno pol kilometra od avtomobilskega salona. Prvi je z gasilnim aparatom na kraj nesreče prispel Paulov najboljši prijatelj iz otroštva Nute, ki je igralca poskušal rešiti iz avta. Ko so ga gasilci potegnili stran od gorečega vozila, je enega od njih udaril. Nuta in še nekaj drugih Paulovih in Rogerjevih prijateljev naj bi za nekaj časa celo priprli, poroča TMZ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:53 3. December 2013.

    Drama, rumeni mediji... dvig naklade... filajo nas s temi nepomembnimi podatki kot kokoši z hitrorasnimi hormoni (vse za povečanje dobička)

  • 20:07 2. December 2013.

    Ni sodelavec kriv ampak njegova mama ker 40 let nazaj imela spolni odnos pri katerem je prišlo do spočetja "sodelavca."<br …

  • 18:44 2. December 2013.

    koliko časa bomo še gledali kako je umrl Paul...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.