Walkerju se želja ni uresničila

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Paul Walker se je nameraval posloviti od filmskega sveta.
Oglej si celoten članek

Prijatelja Paula Walkerja sta izdala, da je bila najpomembnejša oseba v igralčevem življenju njegova 15-letna hčerka Meadow. Da bi z njo lahko preživel več časa, naj bi se nameraval odpovedati filmski karieri. "Paul je bil družinski človek in vem, da mu ni bilo lahko, ker je bil tudi zaradi svoje službe toliko časa ločen od hčerke. Meadow je ljubil. Ona je tudi razlog, da je razmišljal o upokojitvi. O tem se je pogovarjal s svojo družino. V svetu filma je dosegel vse, kar je lahko. Zdaj se je želel posvetiti le hčerki. Škoda, da se to ni zgodilo,“ je povedal vir.

Meadow je do svojega 14. leta živela z materjo na Havajih. Bližje očetu se je preselila šele pred dvema letoma. Walker je sicer pred kratkim povedal, da se je o koncu kariere pogovarjal tudi s hčerko, ki pa ga je spodbujala k igranju. Rekla naj bi mu, da bi jo zelo veselilo, če bi z njim lahko potovala po svetu.

Paul Walker je umrl 30. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.