Magazin > VIP
4 ogledov

Walkerju se želja ni uresničila

paul walker FameFlynet
Paul Walker se je nameraval posloviti od filmskega sveta.

Prijatelja Paula Walkerja sta izdala, da je bila najpomembnejša oseba v igralčevem življenju njegova 15-letna hčerka Meadow. Da bi z njo lahko preživel več časa, naj bi se nameraval odpovedati filmski karieri. "Paul je bil družinski človek in vem, da mu ni bilo lahko, ker je bil tudi zaradi svoje službe toliko časa ločen od hčerke. Meadow je ljubil. Ona je tudi razlog, da je razmišljal o upokojitvi. O tem se je pogovarjal s svojo družino. V svetu filma je dosegel vse, kar je lahko. Zdaj se je želel posvetiti le hčerki. Škoda, da se to ni zgodilo,“ je povedal vir.

Meadow je do svojega 14. leta živela z materjo na Havajih. Bližje očetu se je preselila šele pred dvema letoma. Walker je sicer pred kratkim povedal, da se je o koncu kariere pogovarjal tudi s hčerko, ki pa ga je spodbujala k igranju. Rekla naj bi mu, da bi jo zelo veselilo, če bi z njim lahko potovala po svetu.

Paul Walker je umrl 30. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.