Werner, daj prostor, prihaja Miha!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mož Saše Lendero vse bolj vroč …
Oglej si celoten članek

Miha Hercog, ki ga javnost pozna predvsem kot partnerja, tako zasebnega kot glasbenega, naše priljubljene pevke Saške Lendero, se tudi sam prebija v ospredje žarometov. Letos poleti je namreč izdal svoj samostojni glasbeni prvenec Podpisana si name. A Miha ne navdušuje le z glasom, temveč tudi stasom. Tako je to sezono na Instagramu objavil že kar nekaj fotografij v oprijetih kopalkah, in oboževalke so si enotne, da je Miha postaven kot še nikoli.

Pred dnevi pa se je pošalil tudi s fotografijo, na kateri nosi kopalke v stilu filmskega junaka Borata. In čeprav sta Miha in njegov glasbeni kolega Werner prijatelja, mu Miha s tovrstnimi fotografijami "skače v zelje", saj je bil Werner tisti, ki je bil znan po objavljanju svojega "paketa" v oprijetih kopalkah.

Je pa Miha po 20 letih zveze dokončno oddan, letos sta svojo ljubezen s Sašo namreč zapečatila s poroko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:41 3. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 13:14 3. Avgust 2021.

    Saj niste stari 15 let. Obnašanje, kot bi se norčevali iz sebe. Prav grozno, za starega dedca. Najprej vsak dan, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.