Magazin > VIP
8618 ogledov

Werner, daj prostor, prihaja Miha!

Miha Hercog Instagram
Mož Saše Lendero vse bolj vroč …

Miha Hercog, ki ga javnost pozna predvsem kot partnerja, tako zasebnega kot glasbenega, naše priljubljene pevke Saške Lendero, se tudi sam prebija v ospredje žarometov. Letos poleti je namreč izdal svoj samostojni glasbeni prvenec Podpisana si name. A Miha ne navdušuje le z glasom, temveč tudi stasom. Tako je to sezono na Instagramu objavil že kar nekaj fotografij v oprijetih kopalkah, in oboževalke so si enotne, da je Miha postaven kot še nikoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Pred dnevi pa se je pošalil tudi s fotografijo, na kateri nosi kopalke v stilu filmskega junaka Borata. In čeprav sta Miha in njegov glasbeni kolega Werner prijatelja, mu Miha s tovrstnimi fotografijami "skače v zelje", saj je bil Werner tisti, ki je bil znan po objavljanju svojega "paketa" v oprijetih kopalkah.

Je pa Miha po 20 letih zveze dokončno oddan, letos sta svojo ljubezen s Sašo namreč zapečatila s poroko. 

Komentarjev 2
  • Stacy_Ryan 15:41 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Jako 13:14 03.avgust 2021.

    Saj niste stari 15 let. Obnašanje, kot bi se norčevali iz sebe. Prav grozno, za starega dedca. Najprej vsak dan, Saša na pedistalu, zdaj pa še Miha. BOLANO-samopromocija.

Sorodne novice