Magazin > VIP
56106 ogledov

Saška Lendero in Miha Hercog prodala poročne fotografije

saška lendero
1/7
Facebook/Damjan Murko
Zato naša priljubljena glasbenika še nista objavila posnetkov s poroke.

Preteklo soboto sta si večno zvestobo obljubila naša priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog. Če na poroki ne bi bilo slavnih gostov, ki so na svojih družbenih omrežjih razkrili, da sta se po 20 letih zveze "končno“ vzela, tega javnost verjetno sploh ne bi izvedela.

V ponedeljek je Miha sicer izdal novo pesem, lepo poročno darilo za ženo, Podpisana si name, fotografij pa novopečena zakonca nista objavila. 



Pevka je sedaj razložila, zakaj. "Najlepša hvala za premnoge čestitke in lepe misli ob najini poroki!!! Zelo so naju ganile in razveselile! Mnogi ste me spraševali, kako, da ne objavim nobene slikice iz najinega dragocenega dneva ... Želela sva si, da bi najin dan prinesel nekaj dobrega še komu drugemu, ne le nama," je povedala in razkrila, da sta prve prve fotografije in vtise s poroke ekskluzivno prodala slovenskemu tabloidu v korist Društva Viljem Julijan. "Starša @ninabezensek in @soulgregartist kljub neizmerni bolečini ob izgubi svojega prelepega sinčka Viljema Julijana nadaljujeta poslanstvo in vodita društvo za neozdravljivo bolne otročke in ves čas denarno pomagata družinam z enako kruto usodo. Želela sva si vsaj malo pomagati! Upam, da razumete in se strinjate z najino odločitvijo. Poroka je bila prelepa in več utrinkov bova z @mihael_hercog z vami delila v prihodnjih dneh.“

Je pa nekaj utrinkov z javnostjo s slavja delil Damjan Murko, ki je na poroki tudi zapel. Med nastopajočimi so bili tudi Jože Potrebuješ, Rusko Richie, za mikrofon pa sta prijela tudi Saša in Miha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

Komentarjev 2
  • mirta 19:34 24.junij 2021.

    Malo je ze vse skupaj osladno. Polni sami sebe. Pri teh letih bi bili ahko malo bolj zreli. Puhlo

  • Russell_Ellinger 11:34 24.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦