Werner: "Plačal bom kazen, ko jo bo Janković"

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Pevec Werner je ogorčen, da je za manjši prometni prekršek dobil kazen, medtem ko politiki brez posledic divjajo po cesti.
Oglej si celoten članek

Pevec Werner Brozovič je na svojem profilu na Facebooku objavil fotografijo kazni za prometni prekršek in zraven zapisal, da je ogorčen nad sramotnim početjem države in odnosom do navadnih ljudi. Zgodilo se je pred 14 dnevi, ko je peljal svojega otroka v Bohinj, na poti domov pa je zunaj naselja peljal 54 kilometrov na uro, prekoračil hitrost za štiri kilometre in dobil na dom položnico.

"Ni stvar v kazni, stvar je v tem, da račun pošljejo malemu človeku, medtem ko se okoli nas mirne duše sprehajajo lopovi, tajkuni in ljudje, ki kradejo to državo. Navadni ljudje pa plačujemo zaradi brezveznih stvari,“ nam je razkril in dodal, da medtem župan Zoran Janković drvi 200 kilometrov na uro, pa nobenemu nič.

Na vprašanje, ali namerava kazen (znesek položnice je 40 evrov) plačati, je ostro odvrnil, da kazni ne bo poravnal, temveč bo položnico plačal šele takrat, ko "bom dobil od Jankovića, da je on svojo položnico plačal s svojim denarjem iz svojega žepa".

Poudaril je, da stvar ni v denarju, temveč v tem, da se država spravlja na malega človeka, obenem pa se sprašuje, do kdaj bo Slovenija vse to trpela. Na Facebooku poziva Slovence, naj se "končno zbudimo in kaj naredimo".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 35

  • 00:17 5. Oktober 2012.

    ŠTAJERSKI GNOJ , a imaš v glav mravlje ali ščurke , to je sedaj vprašanje, ne pa ali boš plačal …

  • 14:57 3. Oktober 2012.

    ste pa nevoščljivi folk, ni kaj. enkrat še preberite njegov prispevek. tu sploh nima veze s kom se je peljal, …

  • 06:49 3. Oktober 2012.

    Če nebi bilo prekrška nebi bilo kazni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.