Whitney Houston: "Kot otrok je doživela spolno zlorabo"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najnovejši dokumentarni film o legendarni pevki razkriva, da je bila kot otrok spolno zlorabljena.
Oglej si celoten članek

Polbrat Whitney Houston Gary Garland-Houston in njena asistentka Mary Jones v najnovejšem dokumentarcu, ki je bil premierno prikazan v Cannesu, trdita, da je bila pevka kot otrok spolno zlorabljena s strani svoje sestrične, soul pevke Dee Dee Warwick, sicer sestre Dionne Warwick

V filmu njena asistentka Mari razkriva: "Nekega dne sva govorili o tem, ker je vedela, da sva bili s sestro nadlegovani že v rosnih letih. S solzami v očeh mi je takrat povedala: 'Mary, tudi jaz. Pri rosnih letih sem bila zlorabljena, vendar s strani ženske. Bila je Dee Dee Warwick.' Ko sem jo vprašala, ali je to kdaj povedala svoji mami, je odgovorila, da ne, ker se je bala, da bi komu kaj naredila, če bi ji povedala." Mary predvideva, da se je to zgodilo med pevkinim sedmin in devetim letom starosti in pravi, da je Whitney zato krivila tudi sebe. "Morda sem naredila kaj, kar ji je dalo misliti, da si je želim," naj bi izjavila pevka. 

Dee Dee je po mnogih letih odvisnosti od narkotikov umrla leta 2008, stara 63 let. Bila je nečakinja pevkine mame, ki naj bi za zlorabo menda vedela. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.