Magazin > VIP
1480 ogledov

Whitney Houston: "Kot otrok je doživela spolno zlorabo"

Whitney Houston Reuters
Najnovejši dokumentarni film o legendarni pevki razkriva, da je bila kot otrok spolno zlorabljena.

Polbrat Whitney Houston Gary Garland-Houston in njena asistentka Mary Jones v najnovejšem dokumentarcu, ki je bil premierno prikazan v Cannesu, trdita, da je bila pevka kot otrok spolno zlorabljena s strani svoje sestrične, soul pevke Dee Dee Warwick, sicer sestre Dionne Warwick

V filmu njena asistentka Mari razkriva: "Nekega dne sva govorili o tem, ker je vedela, da sva bili s sestro nadlegovani že v rosnih letih. S solzami v očeh mi je takrat povedala: 'Mary, tudi jaz. Pri rosnih letih sem bila zlorabljena, vendar s strani ženske. Bila je Dee Dee Warwick.' Ko sem jo vprašala, ali je to kdaj povedala svoji mami, je odgovorila, da ne, ker se je bala, da bi komu kaj naredila, če bi ji povedala." Mary predvideva, da se je to zgodilo med pevkinim sedmin in devetim letom starosti in pravi, da je Whitney zato krivila tudi sebe. "Morda sem naredila kaj, kar ji je dalo misliti, da si je želim," naj bi izjavila pevka. 

Dee Dee je po mnogih letih odvisnosti od narkotikov umrla leta 2008, stara 63 let. Bila je nečakinja pevkine mame, ki naj bi za zlorabo menda vedela. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice