Whitney odpovedala koncerte

Foto: Žurnal24 Razvnela so se ugibanja, ali je s pevkinim zdravjem res vse v redu. (Foto: EPA)
Ameriška pevka Whitney Houston je po odpovedi koncerta v Parizu zaradi težav z dihalnimi organi odpovedala še nekaj koncertov na turneji po Evropi.
Oglej si celoten članek

Pevkin tiskovni predstavnik je v sredo zvečer sporočil, da je Houstonova odpovedala tudi nastope v Manchestru in Glasgowu. 46-letna pevka naj bi na oder stopila prihodnji torek v britanskem Birminghamu.

Whitney so zdravniki svetovali, naj si najprej opomore in šele nato nastopi. V sporočilu za javnost je njen tiskovni predstavnik zapisal, da je zamik začetka njene evropske turneje za pevko "veliko razočaranje". Pevka se je na vrhove glasbenih lestvic vrnila z novo ploščo I Look to You.

Na svetovni turneji promovira novo zgoščenko, ki so jo samo v Združenih državah prodali že v več kot milijon primerkih. Vendar so se po nastopih v Avstraliji in drugod nadnjo začeli zgrinjati temni oblaki negativnih kritik, ki Houstonovi očitajo, da nima več tistega veličastnega glasu, po katerem je zaslovela.

Videoposnetki koncertov pričajo o težavah Houstonove pri lovljenju pravih tonov, zato so se razvnela ugibanja, ali je z njenim zdravjem res vse v redu. Februarja je pevkin tiskovni predstavnik zanikal kakršnekoli težave: "Whitney poka od zdravja in uživa na koncertih in v stikih z oboževalci."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.