Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Whitney odpovedala koncerte

Razvnela so se ugibanja, ali je s pevkinim zdravjem res vse v redu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Ameriška pevka Whitney Houston je po odpovedi koncerta v Parizu zaradi težav z dihalnimi organi odpovedala še nekaj koncertov na turneji po Evropi.

Pevkin tiskovni predstavnik je v sredo zvečer sporočil, da je Houstonova odpovedala tudi nastope v Manchestru in Glasgowu. 46-letna pevka naj bi na oder stopila prihodnji torek v britanskem Birminghamu.

Whitney so zdravniki svetovali, naj si najprej opomore in šele nato nastopi. V sporočilu za javnost je njen tiskovni predstavnik zapisal, da je zamik začetka njene evropske turneje za pevko "veliko razočaranje". Pevka se je na vrhove glasbenih lestvic vrnila z novo ploščo I Look to You.

Na svetovni turneji promovira novo zgoščenko, ki so jo samo v Združenih državah prodali že v več kot milijon primerkih. Vendar so se po nastopih v Avstraliji in drugod nadnjo začeli zgrinjati temni oblaki negativnih kritik, ki Houstonovi očitajo, da nima več tistega veličastnega glasu, po katerem je zaslovela.

Videoposnetki koncertov pričajo o težavah Houstonove pri lovljenju pravih tonov, zato so se razvnela ugibanja, ali je z njenim zdravjem res vse v redu. Februarja je pevkin tiskovni predstavnik zanikal kakršnekoli težave: "Whitney poka od zdravja in uživa na koncertih in v stikih z oboževalci."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.