Whitneyjin bivši je ne more preboleti

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Nekdanji partner Whitney Houston se je na prigovarjanje svoje sestre, pevke Brandy odločil poiskati strokovno pomoč, saj še vedno ne more preboleti pevkine smrti.
Oglej si celoten članek

Glasbeni producent Ray J se še vedno ne more sprijazniti s tragično izgubo svojega nekdanjega dekleta, pevske dive Whitney Houston pretekli mesec, saj preprosto ne ve, kaj storiti s praznino, ki je nastala v njegovem življenju po njeni smrti. Zato se je na prigovarjanje svoje sestre, pevke Brandy, s katero sta si zelo blizu in ki mu je bila v tednih po Whitneyjini smrti v veliko oporo, odločil za svetovanje.

"Ray J je očitno popolnoma obupan zaradi Whitneyjine smrti, za katero pravi, da je bila ljubezen njegovega življenja,“ je povedal neimenovani vir. "Čeprav je minil že mesec od njene smrti, Ray še vedno ne more verjeti, da je ni več. Na svojem mobilnem telefonu si je shranil njena glasovna sporočila, ki jih še vedno posluša,“ je še razkril ter dodal: "Ljudje se ne zavedajo, kako je Ray ljubil Whitney. O njej nikoli ne govori v pretekliku."

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.