Magazin > VIP
23 ogledov

Whitneyjin bivši je ne more preboleti

Whitney Houston, RAy J FameFlynet Pictures
Nekdanji partner Whitney Houston se je na prigovarjanje svoje sestre, pevke Brandy odločil poiskati strokovno pomoč, saj še vedno ne more preboleti pevkine smrti.

Glasbeni producent Ray J se še vedno ne more sprijazniti s tragično izgubo svojega nekdanjega dekleta, pevske dive Whitney Houston pretekli mesec, saj preprosto ne ve, kaj storiti s praznino, ki je nastala v njegovem življenju po njeni smrti. Zato se je na prigovarjanje svoje sestre, pevke Brandy, s katero sta si zelo blizu in ki mu je bila v tednih po Whitneyjini smrti v veliko oporo, odločil za svetovanje.

"Ray J je očitno popolnoma obupan zaradi Whitneyjine smrti, za katero pravi, da je bila ljubezen njegovega življenja,“ je povedal neimenovani vir. "Čeprav je minil že mesec od njene smrti, Ray še vedno ne more verjeti, da je ni več. Na svojem mobilnem telefonu si je shranil njena glasovna sporočila, ki jih še vedno posluša,“ je še razkril ter dodal: "Ljudje se ne zavedajo, kako je Ray ljubil Whitney. O njej nikoli ne govori v pretekliku."

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.