Will se je zlomil zaradi razhoda Kristen in Roba

Ameriški komik Will Ferrell se je v televizijskem šovu razjokal zaradi nedavnega razhoda slavnega vampirskega para, Kristen Stewart in Roberta Pattinsona.
Oglej si celoten članek

Znani ameriški komik Will Ferrell se je med gostovanjem v šovu Conana O'Briena, v katerem je promoviral svojo novo komedijo The Campaign, dotaknil tudi trenutno najbolj odmevnega škandala v Hollywoodu – razhoda vampirskega para Kristen Stewart in Roberta Pattinsona, ki je sledil igralkini aferi s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom.

Komik je najprej začel govoriti o tem, kako je bila njuna veza posebna in da se to ne bi smelo zgoditi, zatem pa je planil v jok in se začel spraševati, kaj bo to pomenilo za sago Somrak. "Imela sta nekaj posebnega. Bila sta zaljubljena, ona pa je vse zavrgla,“ je pojasnil Conanu ter nadaljeval: "Ne vem, če bi mogoče lahko kaj naredil, da bi to preprečil. Ne vem, kaj to zdaj pomeni za sago Somrak, ne vem,“ je še povedal v solzah.

Njegov histerični izpad v šovu je bil sicer zgolj parodija na nedavni posnetek britanske oboževalke Emme Clark, ki je na Youtubeu objavila štiriminutni posnetek o svojem razočaranju nad usodo vampirskega para.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.