Magazin > VIP
19 ogledov

Will se je zlomil zaradi razhoda Kristen in Roba

Will Ferrell Youtube
Ameriški komik Will Ferrell se je v televizijskem šovu razjokal zaradi nedavnega razhoda slavnega vampirskega para, Kristen Stewart in Roberta Pattinsona.

Znani ameriški komik Will Ferrell se je med gostovanjem v šovu Conana O'Briena, v katerem je promoviral svojo novo komedijo The Campaign, dotaknil tudi trenutno najbolj odmevnega škandala v Hollywoodu – razhoda vampirskega para Kristen Stewart in Roberta Pattinsona, ki je sledil igralkini aferi s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom.

Komik je najprej začel govoriti o tem, kako je bila njuna veza posebna in da se to ne bi smelo zgoditi, zatem pa je planil v jok in se začel spraševati, kaj bo to pomenilo za sago Somrak. "Imela sta nekaj posebnega. Bila sta zaljubljena, ona pa je vse zavrgla,“ je pojasnil Conanu ter nadaljeval: "Ne vem, če bi mogoče lahko kaj naredil, da bi to preprečil. Ne vem, kaj to zdaj pomeni za sago Somrak, ne vem,“ je še povedal v solzah.

Njegov histerični izpad v šovu je bil sicer zgolj parodija na nedavni posnetek britanske oboževalke Emme Clark, ki je na Youtubeu objavila štiriminutni posnetek o svojem razočaranju nad usodo vampirskega para.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.