William bi rad imel dva otroka

Foto: Reuters princ William, Kate Middleton Foto: Reuters princ William, Kate Middleton Foto: Reuters princ William, Kate Middleton Foto: Reuters Kate Middleton Foto: EPA princ William, Kate Middleton Foto: EPA princ William, Kate Middleton
Bodoči britanski kralj princ William je med obiskom Singapurja razkril podrobnosti o povečanju družine s svojo ženo Kate.
Oglej si celoten članek

Na uradnem obisku mesta je nekdo od oboževalcev princa Williama vprašal, koliko otrok bi rad imel, princ pa je odgovoril, da razmišlja o dveh. Kate, ki je blestela v beli obleki Alexandra McQueena, o otrocih ni govorila. Je pa pred dnevi sprožila govorice, da je zanosila, potem ko je pila vodo iz kozarca za vino in se držala za trebuh, kot se držijo bodoče mamice.

Mladim oboževalcem pa ni zmanjkalo vprašanj. Med drugim so ju vprašali, katera supermoč je zanju idealna, in oba sta se odločila za nevidnost. Neko najstnico pa je še zanimalo, kako uspe Kate obdržati popolno pričesko v taki vlažnosti. Kambriška vojvodinja je odgovorila, da ji tako ali tako ne bo dolgo zdržala, za njen brezhiben videz pa jo na obisku po Aziji spremlja nova frizerka Amanda Tucker.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.