Magazin > VIP
10 ogledov

William bi rad imel dva otroka

princ William, Kate Middleton
1/6
Reuters
Bodoči britanski kralj princ William je med obiskom Singapurja razkril podrobnosti o povečanju družine s svojo ženo Kate.

Na uradnem obisku mesta je nekdo od oboževalcev princa Williama vprašal, koliko otrok bi rad imel, princ pa je odgovoril, da razmišlja o dveh. Kate, ki je blestela v beli obleki Alexandra McQueena, o otrocih ni govorila. Je pa pred dnevi sprožila govorice, da je zanosila, potem ko je pila vodo iz kozarca za vino in se držala za trebuh, kot se držijo bodoče mamice.

Mladim oboževalcem pa ni zmanjkalo vprašanj. Med drugim so ju vprašali, katera supermoč je zanju idealna, in oba sta se odločila za nevidnost. Neko najstnico pa je še zanimalo, kako uspe Kate obdržati popolno pričesko v taki vlažnosti. Kambriška vojvodinja je odgovorila, da ji tako ali tako ne bo dolgo zdržala, za njen brezhiben videz pa jo na obisku po Aziji spremlja nova frizerka Amanda Tucker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.