William in Kate Simonu Cowellu uničila zabavo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
William in Kate ne poznata šale, če je v igri spanec njunih otrok.
Oglej si celoten članek

Oče šova X Factor Simon Cowell je na vrtu Kensingtonske palače priredil zabavo, ki pa ni potekala tako, kot si jo je zamisli. Ker so vrtovi v bližini spalnic kraljeve družine, sta princ William in njegova Kate prepovedala glasno glasbo. Tja naj bi celo poslala svojega zaposlenega, ki je poskrbel, da glasnost ni presegla 50 decibelov.

Na zabavi je med drugim nastopil finalist šova Velika Britanija ima talent Jack Pack, ki mu je bilo ukazano, naj utiša mikrofon. Skupina, ki bi morala na vrtu nastopiti v večernih urah, pa je svoj nastop izpeljala v notranjih prostorih.

Cowell je kraljevi družini menda z veseljem ustregel. "Rad ima glasno glasbo, a še rajši ima kraljevo družino,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.