William in Kate: To sporoča njuna nova družinska fotografija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvor objavil novo fotografijo družine valižanskega princa Williama.
Oglej si celoten članek

Valižanski princ William in njegova družina svetu pošiljata sončne praznične pozdrave. Družina z roko v roki koraka praznikom naproti, z objavo fotografije pa se dvor menda brani tudi pred napadi zakoncev Sussex, ki v Netflixovi seriji Harry & Meghan pljuvata po monarhiji. 

Prestolonasledniku zagotovo ni vseeno, kaj sliši iz bratovih ust, s posnetka, ki bo krasil njihovo praznično voščilnico, pa kljub temu sijeta le harmonija in ljubezen. 

Fotografijo je posnel fotograf Matt Porteous, nastala pa je v začetku leta v Norfolku. "Vedno je velika čast ujeti posebne trenutke družine in vesel sem, da so izbrali ta portret za svojo božično voščilnico 2022," je povedal.

Posnetek so oboževalci kraljeve družine sprejeli z velikim navdušenjem. "Občudovanja vredno, glede na to, pod kakšnim pritiskom je njuna družina, ki jo vedno postavljata na prvo mesto," je zapisal eden od komentatorjev, nekdo drug pa je dodal: "Jasno je, da vedno opravijo svojo dolžnost in delajo v dobro vseh. Žalostno je, da poskušata Harry in Meghan to uničiti." "Ostanite močni. Spoštujemo, kako drugim pomagate in niste sebični. Včasih je molk najglasnejši odgovor. Uživajte v prelepi družini," pa se glasi še eden od mnogih pozitivnih odzivov na posnetek. 

Williamov in Katin ugled na Otoku strmo narašča, Harry in Meghan pa se bosta morala sprijazniti s tem, da sta si zapravila naklonjenost Britancev. Kot je pokazala anketa, je le še princ Andrew bolj nepriljubljen od njiju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:58 15. December 2022.

    Avtorju priporočam, da gre za njihovega babysitterja. Več koristi bo od njega..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.